Facebook Twitter LinkedIn E-mail
Home werkwijze

werkwijze

Mijn werkwijze:

Ik vertel met mijn foto’s het verhaal van jullie dag. Daarvoor is het noodzakelijk dat ik gedurende de hele dag aanwezig ben voor de bruidsfoto’s. Ik kom dus al vroeg in de ochtend om het aankleden en de voorbereidingen te fotograferen. Vanzelfsprekend zit ik niet de gehele dag op je lip. Alles wat er gebeurt zie ik en leg ik vast. Juist daardoor weet ik niet alleen de officiële maar zeker ook de spontane momenten vast te leggen. Als je mij inhuurt weet je zeker dat je bruidsfoto’s bijzonder zijn!

Bruidsfotografie door Mischa de MuynckDe apparatuur die ik gebruik is van topkwaliteit en ik zorg ook altijd voor reserve spullen. Verder gebruik ik indien nodig extra hulpapparatuur zoals flitsers en reflectieschermen. En ik maak veelvuldig gebruik van een assistent. Vaak is die assistent iemand die bij het bruidspaar hoort. De ceremoniemeester is vaak de perfecte persoon om de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plek te krijgen.

Avondpresentatie:
Voor zowel het bruidspaar maar zeker ook voor de dag- en avondgasten is het een belevenis om ’s avonds al wat van de foto’s van de dag te kunnen bekijken. Speciaal daarvoor is het mogelijk dat er in de avonduren een selectie van de dagfoto’s te zien is. Tijdens de bespreking van de huwelijksdag nemen we door of dit wenselijk is en hoe we dat technisch uitvoeren. Ook is er de mogelijkheid om de gasten al een foto van jullie mee naar huis  te geven.

Het trouwboek en de foto’s:
Misschien wel het allerbelangrijkste product van mijn aanwezigheid. In de bespreking van de dag beslissen jullie welk boek je wilt hebben. Alle boeken die ik aflever zijn digitaal opgemaakt en van de allerhoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend heb ik voorkeur voor een bepaald boek en het mooie is dat dit nu juist geen duur exemplaar is. Als ik bij jullie langs kom laat ik het zien en je zal waarschijnlijk net als mij voor dit mooie boek kiezen. Speciaal voor dit bruidsalbum laat ik op maat een mooie hoes maken bij Annemiek van Ragz.nl. Annemiek maakt deze hoezen exclusief voor mij van mooi dik vilt. Deze hoes beschermt niet alleen jullie mooie bruidsalbum, het is ook een sieraad om te zien.
Verder zorg ik dat jullie boek er snel is. Je hoeft geen weken te wachten wat bij andere fotografen vaak wel het geval is. Ik lever het boek snel af, vaak al binnen een week! Tijdens de bespreking over de bruidsfoto’s bespreken we dit.
Naast het trouwboek krijg je de foto’s die in het boek zitten en ook nog heel veel andere foto’s op twee USB-sticks. Op deze USB-sticks  staan de foto’s in diverse formaten, voor web, voor kleine afdrukken en voor grote afdrukken. Op die manier kan je zelf afdrukken laten maken en zit je niet met dure nabestellingen die je bij andere fotografen vaak wel hebt. Natuurlijk kan ik dit ook voor een kleine meerprijs voor je verzorgen, maar je hebt de foto’s zelf.
En waarom 2 USB-sticks? Eentje voor het gebruik en eentje als backup in de kluis.