Facebook Twitter LinkedIn E-mail
Home referenties

referenties

Fotografie is niet iets dat ik er bij doe. Fotografie is mijn leven. Als je mij inhuurt om de foto’s van je bruiloft te maken, dan maak je een goede keuze. Lees hieronder wat bruidsparen vonden van mijn werkwijze en de bruidsfoto’s. Wil je meer referenties lezen over mijn andere fotografie gerelateerde werk, kijk dan op deze pagina.

Jacco en KimWe zijn ontzettend tevreden over de zeer prettige samenwerking, je bent een heel prettig persoon en komt ook zeer professioneel over wat betreft je vakgebied en je bent nogmaals zeer prettig om als persoon mee te werken. Wat ook heel belangrijk is voor zo’n dag. Verder zijn we uitermate tevreden met het ontwerp van het fotoboek en de hele mooie vilten hoes die je erbij hebt laten ontwerpen, iedereen ziet dat ook als een toegevoegde waarde waar je het trouwboek mooi ik kan bewaren. Verder geven de mensen die we het fotoboek laten zien dat je het ook heel designvol hebt ontworpen.

In een woord TOP!!!”
Jacco en Kim Oudeman

 

 

“Wat een geweldige dag hebben wij gehad, mede mogelijk gemaakt door Mischa. We kennen Mischa via mijn zus (ook fotograaf) die hem aanprees. En wat een goede keuze was dat.
We hebben voor de bruiloft met elkaar kennis gemaakt en zijn portfolio bewonderd. Dit sloot erg aan bij onze wensen, geen standaard bruiloftfoto’s! Ook onderling was er een klik. Dit bleek nog maar eens tijdens de voorbereidingen richting de dag zelf waarbij hij ook nuttige tips en geruststellende woorden had.
Taart Otto en KimOp onze trouwdag heeft Mischa ons op verschillende, door hem uitgezochte locaties, gefotografeerd. Wat hebben we gelachen. Hierdoor ging alles snel en natuurlijk. Tijdens de hele dag merkten we eigenlijk bijna niet dat hij er was, wat ook weer leuke foto’s heeft opgeleverd. Ook onze kinderen reageerden erg goed op hem.
Tijdens ons feest heeft Mischa ervoor gezorgd dat er foto’s via een beamer zijn vertoond. Dit werd zeer gewaardeerd door de gasten. Ons fotoboek hadden we binnen een week, waarbij we tussendoor zelfs nog foto’s gemaild kregen waardoor we bij wijze van voor de brievenbus lagen te wachten op het boek! Het boek oversteeg onze verwachting, erg mooi. Naast het boek hebben we alle foto’s op usb stick gekregen.
Kortom, Mischa bedankt dat jij deze belangrijke dag voor ons voor eeuwig hebt vastgelegd!”
Otto en Kim Derks

“Voor het vastleggen van onze trouwdag hebben we Mischa gevraagd.
Ik kende Mischa als docent van de fotocursus waar hij altijd met bijzondere foto’s voor de dag kwam. Bij de slotavond van de cursus heb ik hem gevraagd of hij ook bruidsreportages maakte.

Wij houden zelf veel van mooie foto’s en vooral als ze niet standaard zijn, maar toch blijft dat een beetje spannend. Het is natuurlijk wel een belangrijke dag waar je ook later vaak van de foto’s wil blijven genieten. Hij is langs geweest met een voorbeeldboek. We waren verkocht!
Ferrrari Linda en TheoWat een bijzonder gave foto’s met verschillende effecten, precies wat we zochten.
Ook de klik was aanwezig bij ons drieën. Het is toch belangrijk dat je om iemand kan lachen die een hele dag met je mee gaat op je trouwdag, je brengt er tenslotte toch de meest van de tijd mee door. Op andere bruiloften heb ik me vaak geërgerd aan de fotograaf en kon je het op den duur ook niet meer opbrengen om te lachen. Dat was absoluut niet het geval.
Iedereen stond er gekleurd en spontaan op!
We hebben een super dag gehad met Mischa! We hebben een prachtig boek, met geweldige foto’s welke hij al binnen zes dagen bij ons thuis kwam brengen. Onder het genot van een bakje koffie hebben we twee USB sticks ontvangen waarop alle foto’s in verschillende formaten stonden, verder een prachtig canvas schilderij en een boek waar we stil van waren!
Wij raden Mischa bij iedereen aan!!!”
Theo en Linda Postma

“Wij kennen Mischa via Jochem zijn ouders. We wisten al dat hij een goede fotograaf was want we hadden veel mooie foto’s van hem gezien. Mischa weet precies vast te leggen wat we wilden.
Daarom dachten wij aan Mischa voor onze trouwfoto’s maar we wisten niet of hij dit wel zag zitten. Hij was meteen super enthousiast. We hebben samen met hem besproken hoe/wat. Hij kwam zelf ook met leuke ideeën.

En toen was de dag eindelijk daar…. Wij gingen trouwen.

Mischa is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bij ons trouwfeest aanwezig geweest. Hierdoor heeft hij deze bijzondere dag prachtig vastgelegd.
Hij had heel veel mooie foto’s genomen. Het was erg moeilijk kiezen. Hij heeft ons trouwboek samengesteld en het is echt prachtig geworden.
Als we nu in ons trouwboek kijken dan herinneren wij onze dag precies zoals hij was. Mischa heeft een kijk om mooie momenten en dat heeft hij prachtig weergegeven in ons trouwboek.”
Marjolijn en Jochem