Facebook Twitter LinkedIn E-mail
Home prijzen

prijzen

Wat kost een bruidsreportage?

bruidsreportage door Mischa de MuynckEen bruiloft is geen goedkope dag, dat besef ik me maar al te goed. Maar vergeet niet dat júist de bruidsfoto’s er enkele jaren later nog steeds zijn! Ik reserveer een hele dag voor jullie, om ervoor te zorgen dat ik de echt speciale momenten ook vast kan leggen. Daarnaast krijg je heel snel je bruidsalbum. Dat houdt in dat ik de dagen direct na jullie bruiloft bezig ben met jullie foto’s en het fotoalbum. Ze blijven dus geen weken of maanden liggen zoals bij andere fotografen wel eens voorkomt. Daarnaast heb je bij mij geen verborgen kosten achteraf. Als je bijvoorbeeld foto’s bij wilt bestellen of de digitale bestanden wilt hebben, die krijg je namelijk gewoon van mij!
Verder is de totale prijs natuurlijk afhankelijk van de ‘extra’s’ die jullie willen. Sommige bruidsparen willen ook een extra boek voor de ouders of willen de foto’s op een iPad hebben (dat is mogelijk, inclusief iPad als jullie willen!).

Waar moet ik op rekenen?
Reken op €1195,- als ik een hele dag kom fotograferen. Ik ben er dan als je aangekleed wordt en ga pas naar huis als de zon onder is. Geen gezeur over een uurtje extra dus. Je hebt de foto’s gegarandeerd binnen een week in huis. Wil je een album hebben, ook dat heb je binnen een week in huis en kost je slechts €249 voor een luxe lederen album met een formaat van 30×30 cm. Wil je dat ik minder tijd aanwezig ben? Dat kan ook. In overleg kijken we dan wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten daarvan zijn.
Even voor de duidelijkheid. Ik weet dat er fotografen zijn die alles voor een (soms veel) lagere prijs aan kunnen bieden. Vaak zijn dit fotografen die minder aanbieden en verborgen extra kosten hebben of mensen die af en toe een bruiloft er bij fotograferen. Mijn vraag aan jullie is of je een risico wilt nemen op je trouwdag?

Bij een eerste gesprek breng ik je duidelijk op de hoogte van de transparante kosten die ik hanteer en laat ik je zien wat je ervoor terug krijgt.

Interesse? Vul onderstaand formulier in, geef aan op welke datum jullie willen trouwen en we maken een afspraak om te kijken of wij die klik hebben! Als dat zo is, ben ik graag de fotograaf die jullie bruiloft vastlegt!

belangstelling trouwreportage