Facebook Twitter LinkedIn E-mail
Home Over Mischa

Over Mischa

Even een stukje over mijzelf. Als je mij in gaat huren voor je bruiloft is het belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. We zijn immers een hele dag dicht bij elkaar.

Mischa de Muynck (Foto door Ellen Bauer)Ik ben Mischa de Muynck, geboren in 1971 in Vlissingen. Ik ben als fotograaf opgeleid aan de kunstacademie AKV|St. Joost en ben daar in 2009 afgestudeerd. Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in documentaire fotografie. dat is dan ook de reden waarom ik ook mijn bruidsreportages op een documentaire, verhalende manier maak.
Sinds 2007 geef ik met vele enthousiasme cursussen en workshops fotografie Daarnaast verzorg ik enkele malen per jaar een fotovakantie. Dit alles maakt dat ik op een heel relaxte manier een bruiloft kan fotograferen. En maak je vooral geen zorgen over techniek of apparatuur, die is ruim in orde!

Ik vind het belangrijk om mijn werk met veel plezier te doen. En dat merk ik niet alleen zelf, maar mijn klanten merken dat ook. Ondanks dat het natuurlijk een spannende dag is,  zorg ik voor een relaxte sfeer. En je ziet, dat komt de foto’s ten goede! Wil je reacties van bruidparen lezen over mijn werkwijze? Lees deze dan zeker eens op referenties pagina.

En dan even een waarschuwing: Veel mensen hebben een camera en kunnen goed fotograferen. En een behoorlijk deel van die mensen wil graag je bruiloft fotograferen. Dat kan goed gaan, maar als je zekerheid wil hebben, dan kies je voor een professional. Het is immers een dag die je niet opnieuw kan doen als de foto’s niet mooi geworden zijn. Je laat niets aan het toeval over deze dag, dus kies dan ook voor een echte fotograaf die weet waar hij of zij mee bezig is. Die laat ook niets aan het toeval over.

Wil je meer van mijn fotografische activiteiten weten? Op mijn website www.magnek.nl vind je meer van mijn werk en de cursussen die ik verzorg. En op www.fotovakanties.nl vind je meer informatie over de diverse fotoreizen die ik organiseer.