Facebook Twitter LinkedIn E-mail

bruidsfotografie

Een prachtige dag gaat het worden, jullie bruiloft. En ik wil die dag voor jullie vast leggen, op een bijzondere manier. Jullie zorgen voor het ‘Ja-zeggen’ en de datum, ik zorg voor de prachtige fotografische herinneringen. Samen zorgen we voor een perfecte dag waar jullie nog vaak op terug kunnen kijken. Maak een afspraak met me via het contactformulier.

Een bruilofts documentaire?
Ik ben een verhalenverteller. De manier waarop ik dat doe wordt ook wel een documentaire fotografie genoemd. Als ik jullie bruiloft mag fotograferen dan maak ik daar een verhaal van. Jullie worden acteurs in dat verhaal. Jullie hoeven echter niet te acteren. Natuurlijk maken we gedurende de dag tijd om mooie spectaculaire foto’s te maken en zorg ik ervoor dat je er perfect uitziet. Maar ik maak veel beelden tussendoor. Spontane momenten, details en alles wat deze dag tot die ene mooie dag maakt.

Bruidsfotograaf?
Bruiloftsfotos door Mischa de MuynckIk maak niet vaak bruidsreportages, omdat ik van mening ben dat dit soort werk zeker geen routine mag worden. Dus ik heb besloten dat ik maar enkele trouwerijen per jaar fotografeer, op mijn speciale manier. Dit is een combinatie van documentaire fotografie in combinatie met spectaculair vastgelegde momenten. Daarom is het voor mij van belang dat ik met jullie als bruidspaar een klik heb én dat weten we pas als we goed met elkaar gesproken hebben. Heb je interesse in een bruidsreportage door mij? Dan kom ik graag een keer langs om te kijken of er een wederzijdse klik is.

 

 

 

 

Waarom Mischa?
Bruiloftsfotos door Mischa de MuynckWat kan je van mij verwachten als we met elkaar in zee gaan? Ik kom jullie dag vastleggen en doe dat op mijn unieke manier. Ik doe dat niet alleen in Zeeland, maar ook op andere, door jullie gewenste locaties. Mijn speciale manier van bruidsfotografie krijg je te zien als we met elkaar spreken, dus het resultaat zal geen verrassing maar wel verrassend zijn. De techniek van de fotografie heeft geen geheimen voor mij. Ik verzorg niet voor niets veel fotografiecursussen en workshops. Daarnaast werk ik met professionele apparatuur en zorg ook voor reserve spullen voor eventuele noodgevallen.

Wat betreft de beeldende kant van de fotografie, daar ben ik voor opgeleid op de kunstacademie. Dit alles geeft dus de garantie dat jullie de perfecte foto’s krijgen op de perfecte dag. Ook als het weer niet mee wil werken zorg ik voor spectaculaire beelden!

Bruiloftsfotos door Mischa de Muynck

Vergeet niet dat het bij fotografie zeker niet alleen draait om de technische en beeldende kant van de foto. Nog belangrijker is dat je een goede fotograaf hebt die goed met jullie kan communiceren. Ik kan dat als geen ander en ik weet waar ik op welke momenten moet zijn om het beeld te maken dat jullie bij zal blijven.
In tegenstelling tot veel amateurs die goede foto’s kunnen aanleveren is het mijn vak om altijd goede foto’s af te leveren. En ik doe dat ook onder minder optimale omstandigheden. Kies je voor een professional dan weet je dat er niets aan het toeval overgelaten wordt. Bedenk goed, jullie bruiloft is een belangrijke dag en je wilt daar een mooi aandenken van hebben, dat laat je niet aan een amateur over!
Wil je weten wat anderen over mij en mijn manier van werken te zeggen hebben? Lees dan mijn referenties eens.

 

Snel de foto’s en je boek thuis?

Bruiloftsfotos door Mischa de MuynckIk verzorg niet voor niets fotografiecursussen en workshops. De kennis die ik heb maakt dat ik de foto’s direct technisch goed kan maken en heel effectief maar op een hele goede manier kan bewerken. Sterker nog, als jullie willen zorg ik ervoor dat jullie ‘s avonds al enkele foto’s kunnen laten zien aan de gasten. Iedereen kan dan zien hoe prachtig jullie er de hele dag uit zagen. Daarnaast zorg ik dat je binnen enkele dagen al een serie prachtige foto’s via de mail thuis krijgt zodat je ze kan delen met je vrienden en bekenden via de mail of op Facebook. Bovendien heb je het boek al binnen twee weken in huis. Vaak lukt dat zelfs binnen een week! Niemand wil tenslotte lang wachten op de foto’s van die bijzondere dag. Ga je direct na je bruiloft op huwelijksreis? Dan ligt het boek bij thuiskomst al op jullie te wachten! Naast het boek krijgen jullie  de foto’s op een usb-stick aangeleverd, op groot formaat én op webformaat. Zonder logo’s en zogenaamde copyright teksten door de foto’s heen. Je mag die foto’s zo vaak en zo veel als je wilt gebruiken en afdrukken. Dus geen extra verborgen kosten voor extra afdrukken of digitale bestanden. Maak een afspraak met me via het contactformulier.